AUKŠTO SLĖGIO POLIETILENAS SABIC LDPE 2402H3W

Įmonė UAB „VIPOLIS“ siūlo gamintojo SABIC aukšto slėgio polietilieną SABIC LDPE 2402H3W.

SABIC LDPE 2402H3W yra aukšto slėgio polietileno plėvelės prekės ženklas, gaminamas vamzdinio tipo reaktoriuje. Prekės ženklo tankis yra 924 kg / m3, o lydymosi srautas (MFR, 2,16 kg, 190 ° C) yra 2,5 g / 10 min., Ir jis yra labai gerai išgaunamas. Atsižvelgiant į tai, nurodyta medžiaga gali būti naudojama plonoms plėvelėms (įskaitant termiškai susitraukiančias plėveles) gaminti rankovių metodu. Prekės SABIC LDPE 2402H3W taip pat puikiai tinka suvirinti ir teikia didelio stiprio suvirinimo siūlus, kurie leidžia jį naudoti gaminant plėveles pakuočių gamybai (taip pat ir greitųjų geležinkelių linijose). Didelis ženklo sklandumas leidžia jį naudoti gaminant plėveles (tiek viensluoksnes, tiek daugiasluoksnes), naudojant plokščiosios plokštės metodą.

Prekės SABIC LDPE 2402H3W sudėtyje yra funkcinių priedų - antiblokavimo ir slydimo priedų, kurie naudojami norint sureguliuoti susidariusių plėvelių trinties koeficientą.

Plėvelės, gautos iš SABIC LDPE 2402H3W, turi aukštesnį paviršiaus blizgesio lygį, palyginti su analogais.

Prekės SABIC LDPE 2402H3W sudėtyje yra nedaug gelių, kurie palengvina jo apdorojimą ir pagerina gaunamų plėvelės gaminių kokybę. Apdorojimo parametrų atžvilgiu medžiaga mažai skiriasi nuo kitų rinkoje siūlomų LDPE rūšių. Medžiaga gali būti apdorojama naudojant standartinę įrangą, skirtą LDPE apdorojimui, o kalbant apie SABIC LDPE 2402H3W prekės ženklo naudojimą, procesoriui nereikia žymiai koreguoti proceso parametrų ir keisti įrangos parametrų.

SABIC LDPE 2402H3W prekės gali būti naudojamos tiek viensluoksnėms, tiek daugiasluoksnėms plėvelėms gaminti - tiek grynos formos, tiek sumaišytoms su kitais polimerais (LLDPE, HDPE), kad plėvelei būtų suteiktos specifinės savybės. SABIC LDPE 2402H3W medžiaga taip pat gali būti naudojama padidinant kitų medžiagų (pvz., LLDPE ar metaloceno PE) perdirbimo stabilumą ruošiant plėvelinius gaminius.2402h3w.jpg

Mūsų klientai sėkmingai yra išbandę SABIC LDPE 2402H3W ir naudojami šiąmedžiagą, išgavo įvairaus storio plėveles, pasižyminčias geromis stiprumo ir optinėmis savybėmis.

Prekės SABIC LDPE 2402H3W daugeliu atvejų gali būti naudojamas kaip alternatyva gerai žinomam SABIC LDPE HP2023JN. Palyginti su kitu populiariu prekės ženklu SABIC LDPE 2102N3W, prekės ženklas SABIC LDPE 2402H3W pasižymi didesnėmis stiprumo savybėmis, didesniu tvirtumu, taip pat geresnėmis optinėmis savybėmis.

Medžiaga pasižymi dideliu grynumu ir yra sertifikuota sąlyčiui su maisto produktais pagal Europos standartus.

Jei jus domina SABIC LDPE 2402H3W medžiaga, galite ją užsisakyti bandymams iš UAB „VIPOLIS“. Jei reikia, mūsų specialistai suteiks jums reikiamą informaciją, kad medžiagos būtų efektyviausiai naudojamos jūsų gamyboje.

Atgal