PARODA PLASTPOL 2024 KIELCE


PARODA - Plastpol 2024 Targi Kielce

2024 m. gegužę keturias dienas Targi Kielce vyks pažangaus plastiko apdirbimo technologijų, inovatyvių liejimo ir ekstruzijos mašinų, modernių polimerinių medžiagų pasaulis. Per "Plastpol" parodą svarbiausios Europos ir Azijos pramonės įmonės pristatys savo naujausius pasiūlymus. Organizatoriai kalba apie paskutines laisvas vietas parodos dalyviams.

- Viskas rodo, kad tarptautinė plastikų ir gumos apdirbimo paroda vėl taps didžiausia pramonės paroda Vidurio ir Rytų Europoje. Jau 28-ąjį kartą Kielcų mieste vyksiančioje parodoje "Targi Kielce" susirinks svarbiausios įmonės. Dalyvavimą 2024 m. gegužės 21-24 d. vyksiančiame renginyje patvirtino būrys mūsų dalyvių, su kuriais bendradarbiaujame jau ne vienerius metus. Netrūksta ir naujų, kurie pradeda vertinti "Plastpol" galią. Dalyvaus įmonės iš daugelio Europos ir Azijos šalių, įskaitant Indiją, Kiniją, Korėjos Respubliką, Turkiją. Nacionalinius stendus, be kita ko, organizuos Vokietija, Čekija, Portugalija", - sako Kamil Perz, "Plastpol" projekto direktorius Kielcų mugėse. - Jau dabar aišku, kad dalyviai užims visą mūsų parodų centro erdvę. Laukiame paskutinių paraiškų, laisvų vietų liko nedaug.

Priminsime, kad paskutinėje plastiko perdirbimo parodoje Kielcuose 2023 m. gegužę savo pasiūlymus pristatė 600 įmonių iš 29 šalių. Maždaug pusė dalyvių buvo užsienio įmonės - iš Austrijos, Belgijos, Čekijos, Danijos, Egipto, Prancūzijos, Ispanijos, Nyderlandų, Indijos, Airijos, Izraelio, Japonijos, Korėjos Respublikos, Turkijos, Italijos, Vokietijos, Portugalijos, Rumunijos, Šveicarijos, Švedijos, Slovakijos, Taivano, Ukrainos, Didžiosios Britanijos, Vengrijos, Latvijos ir Kinijos.

- Plastpol - tai verslo ir dialogo vieta. Tarptautiškumas pasitelkiamas kuriant naujas tiekimo grandines, derantis dėl susitarimų ir užmezgant kontaktus, kurie virsta sutartimis", - pabrėžia Kamil Perz.

Inovatyvios liejimo mašinos ir granulės Kielcų parodoje:

Šiuolaikinės perdirbimo pramonės pagrindas yra mašinos ir įranga. Inovacijos polietileno ir polipropileno granulių liejimo mašinų srityje atveria gamintojams naujų galimybių, didina efektyvumą ir produktų kokybę. Parodoje "Plastpol" pristatomi naujausi švirkštimo formavimo mašinų ir ekstruderių modeliai, pasižymintys didesniu tikslumu, energijos taupymu ir integracija su išmaniosiomis valdymo sistemomis. Šie pasiekimai ne tik sukelia revoliuciją pramonėje, bet ir yra tvaraus vystymosi siekio dalis.

Pramonės konferencijos ir "Omniplast" konkursas Plastpol metu:

Naujų technologijų parodą lydi konferencijų renginiai. - Susitikimus su ekspertais, pramonės specialistų paskaitas vertina mūsų parodos dalyviai ir lankytojai. Jie padeda diskutuoti, numatyti kryptis ir užsibrėžti naujus tikslus", - pabrėžia Agnieszka Dąbrowska, "Plastpol" projekto direktoriaus pavaduotoja iš Kielcų turgaus.

Svarbus parodos elementas yra konkursas "Omniplast", skirtas plastikų ir gumos perdirbimo pramonės specialistams. Jo užduotis - populiarinti žinias apie plastikus ir jų perdirbimo technologijas. Jame gali dalyvauti "Plastpol" parodoje dalyvaujančių įmonių atstovai. Nugalėtojų laukia piniginiai prizai.

Hakatonas, skirtas darniam "Targi Kielce" vystymuisi:

Dar viena veikla, siūloma plastikų perdirbimo įmonėms, - dalyvavimas pirmajame Świętokrzyskie BioEconomic Hackathon "BioBoosters". Renginį organizuoja "Targi Kielce" ir švietimo ir socialinio dialogo fondas "PRO CIVIS". Jo tikslas - sukurti ir įgyvendinti ekonomiškesnį ir ekologiškesnį sprendimą "Targi Kielce" parodų rūmų erdvėms. Renginio finalas vyks 2024 m. balandžio 10-11 d. Kielcų centre.

O jau 2024 m. vasario 1 d. bus surengtas internetinis seminaras, kurio metu bus išsamiai pristatytas pats technologinis iššūkis. Dalyvauti hakatone kviečiami inovatoriai, įskaitant verslininkus, mokslo ir tyrimų subjektus, akademines ir studentų komandas bei pavienius asmenis. Dalyvavimas hakatone - tai galimybė užmegzti naujus verslo ir tinklaveikos ryšius. Nugalėtojai gaus galimybę kurti ir bendradarbiauti su Kielcų prekybos mugėmis. Išsamesnė informacija bus paskelbta sausio mėn. svetainėje targikielce.pl

Plastpol mugė vyks 2024 m. gegužės 21-24 d. Visa informacija ir dalyvių registracija adresu https://www.targikielce.pl/plastpol.




Atgal