K 2025 Pasaulyje Nr.1 plastikų ir gumos paroda


K 2025

"Vėl atėjo K metas" (“It's K time again”) - organizatorius pradeda registraciją į pasaulyje pirmaujančią plastikų parodą.

Organizatorius "Messe Düsseldorf" (www.messe-duesseldorf.de) paskelbė, kad registracija jau prasidėjo, taigi oficialiai prasidėjo pasirengimas didžiausiai pasaulyje plastikų ir gumos pramonės parodai. Renginys vyks 2025 m. spalio 8-15 d. Diuseldorfe, Vokietijoje. Parodose bus eksponuojami įrenginiai ir įranga, žaliavos ir pagalbinės medžiagos, taip pat pusgaminiai, techninės dalys ir sustiprinto plastiko gaminiai.

"Jokia kita paroda nepateikia tiek daug kompleksinių sprendimų ir jokia kita nėra tokia tarptautinė kaip "K in Düsseldorf", - sakė "Messe Düsseldorf" generalinis direktorius Erhardas Wienkampas.

Organizatorius pridūrė, kad parodoje "K" nagrinėjamos tokios pramonei aktualios temos kaip klimato apsauga, skaitmeninimas ir žiedinė ekonomika. "K 2022" jau pavyko padaryti stiprų pareiškimą šiose srityse, pristatant tvarius sprendimus, kurie 2025 m. bus perkelti į kitą lygį."

Organizatorius teigė, kad 2022 m. parodoje dalyvavusios įmonės gali registruotis naudodamos ankstesnius prisijungimo duomenis po prisijungimo. Galutinis terminas - 2024 m. gegužės 31 d.




Atgal